P16 Pelikenttien sankarit toivottavat Hyvää Joulunaikaa kaikille!
LFT P16Julkaistu: 18.12.2023 11.15

P16 Pelikenttien sankarit toivottavat Hyvää Joulunaikaa kaikille!

Kohta on aika pienelle Joulutauolle ja levolle, mutta sitä ennen haluamme kiittää tästä syksystä kaikkia mukana matkanneita!

Pelikirjaan on tullut paljon merkintöjä syksyn aikana ja valmentajat ovat kuluttaneet ahkerasti valkotauluja suunnitellessaan harjoituksia sekä pelikuvioita. Niitä olemme hioneet jo useamman kauden ajan ja tavoitteemme ovat korkealla. P16-joukkue on yhtenäinen Tiimi (isolla T:llä), jotka kaikki ovat syntyneet kilpailijan sydämet rinnassaan, ne sydämet sykkii samaan tahtiin, kun he taistelevat yhtenä rintamana jokaisessa pelissä ja vanhemmat kannustavat sekä tukevat pelaajia runsaslukuisena.

Kun pelaajat astuvat pelikentälle, he puhaltavat yhteen hiileen saumattomasti, sillä heillä on todellinen voiton nälkä jokaisessa pelissä. He antavat peleissä kentälle kaikkensa ja taistelevat voitosta viimeiseen peliminuuttiin ja -sekuntiin saakka. Jokainen joukkueen pelaaja tekee aina parhaansa ja tukee joukkuekaveria niin pelikentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Nyt on takanamme tiukka syksy, jonka aikana pelaajat ja runsaslukuinen fanijoukko ovat kiertäneet pitkin suomea yli 20 pelin verran. Bussimatkat pelipaikoille ovat yhdistäneet entisestään joukkuetta ja olemme kuulleet matkoilla niin heleitä poikakuoroesityksiä, kuin muitakin koomisia hassutteluita. Pelaajilla on aina pieni huumorinpilke silmäkulmassa ja "ketunhäntä" kainalossa, osansa siitä on saanut myös vierasjoukkueiden kannattajat näiltä vilkkusilmiltä.

Tästä asetelmasta on hyvä jatkaa 5.1.2024 LFT - SaiPa klo 18:00 Lastikka-Areenalla seuraavaan kotipeliin. Olette tervetulleita kaikki silloin hallille sulattelemaan kinkkua kanssamme!

P16-perhe:

Meissä sykkii voima ja vastustajan kunnioitus, puhallamme yhteen hiileen ja meillä on aina voitonnälkä sydämissämme. Pelin taika on temmannut myös mukaamme monia salibandyfaneja, siitä tuesta kiitämme. Kaukalossa näytämme taitomme, sillä meidän sydämemme sykkii tälle pelille. Näytämme voimamme ja yhdessä kurkotamme sinne tähtiin. Yhdessä voimme saavuttaa ja yhdessä voimme voittaa ja mennä unelmiamme kohti, pelata ilolla ja ystävinä!

Kiitämme myös kaikkia matkallamme mukana olevia tästä syksystä, olette olleet suuri olkapää joukkueellemme, joihin voimme nojata:

Seuratkaa matkaamme myös:

Instagram: lft08akatemia sekä lft_lopen_kulta_pojat


Joukkuekuva: Tiina Pirinen

Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368