P15 Sisäsuomen ja P15 Alueellisten sarjojen valtakunnallinen mestarijoukkue
LFT P16Julkaistu: 16.05.2023 19.48

P15 Sisäsuomen ja P15 Alueellisten sarjojen valtakunnallinen mestarijoukkue

VOITOSTA VOITTOON!!!

LFT08Akatemia-joukkue raivasi tiensä läpi kauden pelaamalla lähes puhtaalla pelillä ensin P15, Sisä-Suomen ylempää kilpasarjaa ja päästen Valtakunnallisen loppuhuipentuman karsintaotteluun ja siitä Valtakunnallisten P-15 sarjojen loppuhuipentumaan. Kauden aikana joukkue kärsi muutamien pelaajien poissaolosta, mutta se ei kauden aikana näkynyt voittotilastoissa. Koko kauden aikana nämä liikunnalliset salibandynuoret ovat pelanneet 25 ottelua, joista kotiin tuomisina on ollut 24 voittoa ja yksi tasapeli.

Joukkueessa jokaisesta pelaajasta kuoriutui todellisia taistelijoita isolla T:llä. He eivät antaneet vastustajille elintärkeitä pisteitä, vaan taistelivat niistä viimeiseen peliminuuttiin saakka jokaisessa pelissä. Ainoassa tasapelissa koko kauden runkosarjan aikana FoSu:a vastaan, ei rahkeet riittäneet voittoon, vaan tämä tasapeli tuntui hetken jopa tappiolta. Se tiesi vastakkain asettelua P15-sarjan sarjan karsintaotteluun. Tähän karsintaotteluun pelaajat latasivat sitten kaiken mahdollisen ja ottivat paikan Valtakunnalliseen loppuhuipentumaan, joka pelattiin 22-23.4.2023. Tämä viikonloppu oli tunteita täynnä ja koko joukkue pelasi hyvin taistellen jokaisesta pallosta täysin rinnoin ja aivan loppuun saakka. Kausi oli todella hieno tämän sarjan osalta lopettaa koko kauden tähtäävään Valtakunnalisten P-15 sarjojen VOITTOON!!!

LFT08Akatemia käsittää 20 todella taidokasta ja liikunnallista salibandynuorta sekä 10 toimihenkilöä, jotka hääräävät joukkueen hyvinvoinnin eteen. Sekä erityisesti pelaajien taustavaikuttajat eli erittäin paljon mukana olevat vanhemmat. Joukkueessa pelaajat ovat pääosin vuosina 2008 sekä 2009-syntyneitä nuoria poikia.

He ovat niittäneet mainetta ja tuoneet Loppia tunnetuksi pelaten siis voittojen tiellä koko kauden. Ovat antaneet kuulua itsestään positiivisella asenteellaan liikuntaa kohtaan, nopealla peliälyllään ja taidokkaalla pallon käsittelyllään. Sekä ennen kaikkea urheilullisella motivaatiollaan tehden todella kovasti töitä urheilullisten ja terveellisten elämäntapojensa sekä saavutustensa eteen.

Heidän intohimonsa liikuntaa kohtaan on loppumaton. Tämä joukkue tuo kaikille ilmi tätä liikunnan riemua ja iloa kannustamalla myös muita liikkumaan positiivisella asenteellaan ja intohimoisella treenaamisellaan, näin ollen esimerkkinä myöskin muille. Lopen Kunta palkitsi myös tämän joukkueen Kunniamaininnalla vuoden 2022 urheilumenestyksestää Kunnantalolla järjestetyssä juhlatilaisuudessa 20.3.2023.

Heillä on koko kauden ollut selkeät tavoitteet tuoda Loppi liikunnallisena sekä salibandykuntana maailman kartalle. He ovat taistelevia voittajia! Tämän kauden muistojen lisäksi löytyy jokaiselta pelaajalta kaksi kultaista mitalia. Joukkueen saamat komeat pystit sekä kunniakirja tulevat koristamaan uuteen kotihalliin hallin valmistuttua, jossa saatte kaikki ihailla näiden Loppilaisten nuorten tähänastisia saavutuksia.


Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368