LäySä vs Keihäs Kruunat su 19.3. klo 19.00 Riihimäen Urheilutalo
Julkaistu: 16.03.2023 09.40

LäySä vs Keihäs Kruunat su 19.3. klo 19.00 Riihimäen Urheilutalo

KÄSITTÄMÄTÖN viikko tiedossa!

Läysän nousukarsinnat 2.Divisioonaan alkaa tällä viikolla. Vastaan asettuu Keihäskruunat, joka sijoittui 2.Divisoonan toiseksi viimeiseksi. Paras kolmesta ottelusarjan ensimmäinen ottelu pelataan Lauantaina 18:30 Iittalassa ja toinen Sunnuntaina klo 19:00 Riihimäen Urheilutalolla. Sarja on siis Urheilutalolla jokatapauksessa jompaan kumpaan suuntaan katkolla. Mahdollinen kolmas ottelu pelataan ensiviikolla.

Urheilutalon otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Sen meille tarjoaa loppilaisvetoiset yritykset, mistä meidän kaikkien tulee olla todella kiitollisia. On upeaa, että Läysällä on mukana näin mahtavia tukijoita ja tämä on koko Lopen yhteinen asia. Otteluisännyyden ottelussa jakavat:

K Koukku Oy, V. Leino Oy, KlapiKoukku, Tehtaankadun Autohuolto Oy ja Punaportti Oy.

Läysä ja kyseiset yritykset toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraamaan ottelua. Läysän kokoonpano on kokenut pieniä loukkaantumisia ja kokoonpano tulee olemaan hieman repaleinen. Yleisön tukea tarvitaan nyt siis enemmän kuin koskaan.

Joukkue on todella keskittynyt ja sitoutunut. Valmentaja Tomi "Hössö" Hietanen on saanut kaikki puhaltamaan yhteen hiileen, oli rooli sitten mikä tahansa. Läysän ainut tavoite on voittaa ottelusarja ja nousta 2.Divisioonaan. Jo kauden alussa asetettu nousutavoite on nyt enään kahden voiton päässä. Mikään muu ei kelpaa, mitään muuta ei oteta. Nyt on hyvä mahdollisuus näyttää, että loppilainen salibandy kiinnostaa ja täytetään Urheilutalon lehtereet porukalla. Julkaisua saa ja pitää jakaa, tykätä, kommentoida.

Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368