Roope Heikkilä Läysään!
Julkaistu: 22.01.2023 13.09

Roope Heikkilä Läysään!

Roope Heikkilä Läysään!

LFT kasvatti Roope Heikkilä palaa Lopelle ja siirtyy loppukaudeksi vahvistamaan oransseja. Tulikuumalla ja tunteitakin herättäneellä siirtorajalla Läysä haki kolme kovaa vahvistusta Riihimäeltä ja joukkueen täydentää Heikkilän veljessarjan nuorin peluri.

Alla Roopen kommentit siirrosta:

Moro Roope ja tervetuloa Läysään! Millä fiiliksillä tulet takaisin kotikulmille pelaamaan?

- Kiitoksia! Todella iloisilla fiiliksillä takasin kasvattiseuraan! 4-vuotiaana suunnilleen alotettiin sähly Lopella silloisessa sählykerhossa ja silloin myös Hössö (Tomi Hietanen) oli vetäjänä. Sillä porukalla mentiin noin 10 vuotta ja nyt ympyrä sulkeutuu, kun palaan Höpin valmennukseen.

Sinulla on muutama kausi takana salbandyä Riihimäellä, mitä tästä ajasta jäi käteen?

- Hyviä asioita, Panthers ja Megyazai sai paljon kehitettyä mua pelaajana ja sai hyvän roolin joukkueessa ja pysty näyttämään mihin pystyy, vaikka tää kausi oli iteltä todella lyhyt loukkaantumisen takia

Olet ollut kauden mittaan jo paljon Läysän mukana. Miltä joukkueen vire sinun mielestä näyttää ennen kevään kovia pelejä?

- Ilo on olla mukana! Aina treeneissä hemmetin positiivinen meininki ja todella yhtenäinen joukkue! Mukava myös päästä molempien veljeksien kanssa pelaamaan samaan joukkueeseen!

Roope nähdään pelaamassa Läysän mukana seuraavan kerran ensi viikon sunnuntaina 29.1. Hämeenlinnan Jukolan koululla. Vastassa sarja kahdeksas Ropo klo 11.30 sekä sarja seiska Snipers klo 14.30. Tule kannustamaan pyörremyrskypaidat voittoon!

Lohkoon:

https://salibandy.fi/tulospalvelu/48/9194/10104/20...

Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368