Lopen Floorball Team pitkäaikaiseen yhteistyöhön Oxdogin ja Team Sportia Riihimäen kanssa!
Julkaistu: 10.06.2023 15.37

Lopen Floorball Team pitkäaikaiseen yhteistyöhön Oxdogin ja Team Sportia Riihimäen kanssa!

LFT, Oxdog ja Team Sportia Riihimäki ovat solmineet keskinäisen pääyhteistyösopimuksen koskien seuratekstiilejä ja seuratuotteiden toimittamista & painattamista. Kaudesta 2023 – 2024 alkaen LFT siirtyy käyttämään Oxdogin urheilutekstiilejä ja uusien peliasujen suunnittelu on parhaillaan käynnissä yhdessä Team Sportia Riihimäen kanssa! Sopimus ulottuu aina kevääseen 2027 asti.

”LFT päätti syksyllä 2022 aloittaa laajemman brändiuudistuksen, sillä kaudeksi 2023 – 2024 oli odotettavissa positiivisia uutisia Lopen salibandyharrastusolosuhteisiin. Uudistustyön aloittamisen myötä ajankohtaiseksi tuli päivittää ja yhtenäistää seuran joukkueiden peliasut. Neuvotteluiden jälkeen pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen Oxdogin ja Team Sportia Riihimäen kanssa uuden tekstiili- ja toimitussopimuksen sisällöstä. On hienoa, että Oxdog ja Team Sportia Riihimäki lähtivät mukaan osaksi loppilaista salibandytarinaa ja pääsemme toivon mukaan avaamaan Lopen uuden Lastikka-Areenan elokuussa uudet peliasut päällä!” tuumaa LFT:n puheenjohtaja Olli Mustajoki sopimuksesta.

Team Sportia Riihimäki on toiminut LFT:n varuste- ja käyttötavaratoimittajana aiempina kausina ja tämän uuden yhteistyönaloituksen myötä toiminta osapuolten välillä tiivistyy. Uuden sopimuksen myötä LFT:llä on tarjota jäsenilleen entistä laajemmat ja kilpailukykyisemmät seura- ja painatushinnat. Seura- ja painatushinnasto löytyvät joukkueiden materiaalipankista pikimiten ja sovituskappaleet asuista saamme lähiaikoina. Kesän 2023 ajan uusia peliasuja voi käydä sovittamassa Team Sportia Riihimäen tiloissa osoitteessa Kirkkopolku 5, 11100 Riihimäki.

Uuden Lastikka-Areenan avajaisten yhteydessä järjestetään seuratapahtuma, jossa Oxdog ja Team Sportia Riihimäki ovat näkyvästi esillä. Pysy kuulolla!

#oxdog #teamoxdog #teamsportia #teamsportiariihimäki #salibandy #lft

Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368