P16 Sankarit Areenalla jälleen vuonna 2024
LFT P16Julkaistu: 12.01.2024 09.58

P16 Sankarit Areenalla jälleen vuonna 2024

Niin se vain alkoi tämäkin vuosi ja nyt kun vuosi 2024 on vaihtunut ja joulutauko ansaitusti lepäilty. Todella tiukka kevät on jälleen edessämme.

Joulutauolla hioimme pelivarusteemme timanttiseen kuntoon ja olemme levänneet myös itsemme siihen kuntoon, että jos näillä ei lähde, niin sitten ei ollenkaan. Tämä on meidän vuosi!

Pelitkin ovat kohdallamme alkaneet jo heti loppiaisviikonloppuna. Tuolloin Loppilaiseen huvipuistoon oli luvassa vieraaksemme SaiPa, Lappeenrannasta. Tähän jännitysnäytelmään meillä oli suuret odotukset ja joukkueemme toteutti odotukset täydellisesti ja SaiPa oli todellisessa karusellissa koko täydet 60 minuuttia. Siinä jonglöörit oli ihmeissään hiukan itsekkin. Suoritus oli koko joukkueelta hyvä ja onnistumisia tuli todella monelle maalien sekä onnistuneiden syöttöjen suhteen. Meidän Sankarit tulivat ja nauttivat koko rahan edestä viimeiseen minuuttiin saakka.

Nyt meillä on pieni hetki tässä tammikuun aikana, kun meillä ei sarjapelejä ole, sillä parhaillaan on käynnissä Winter Cup, Eerikkilässä ja meidän 2008-syntyneitä pelaajia on kutsutuna sinne hakemaan lisää oppia ja näyttämässä taitojaan. Ensi viikosta sitten on 2009-syntyneiden poikien vuoro lähteä samanlaiselle leirille Eerikkilään oman ikäluokkansa parhaimmiston kanssa.

Pelien muodossa jatkamme jälleen tammikuun loppupuolella, jolloin käymme Otahallissa Westend Indianssin vieraana. Nähtäväksi jää saadaanko oma peli kasaan vai tuleeko siitä pelkkää eväsleipää, ilman täytteitä ja laihaa mehua. Vai tehdäänkö reilu pihvi Inkkareista kunnon lisukkeilla. Vastaamme asettuu vieraspelissä siis kivikova Westend Indians. Tennarit liimaantuvat lattiaan 26.1.2024 ja oikeutta jakavat tuomarit viheltävät pilliinsä klo 19:00 pelin alkamisen merkiksi.

Tämän jälkeen jo toistamiseen Lappeenrannan ylpeys tulee vieraaksemme Lastikkaan tämän vuoden puolella. Millaista peliä tälläkertaa on luvassa? Jääkö nopeat ja lihaksikkaat jalkamme koppiin vai saammeko ne ripeästi liikkeelle kentällä. Päästäänkö pelin päälle vai piinaako SaiPa meitä pyörremyrskyn lailla? Kummasta verkosta reikäpalloa kaivetaan tällä kertaa useammin ja kumman maaliverkko pysyy koskemattomana? Ei kannata napit ja tennarinnauhat auki lähteä tähän peliin. Vastustaja on kova ja sitkeä sekä he liikkuvat nopeasti. Saipa tulee hakemaan revanssia vuoden ensimmäisestä pelistä ja siinä samalla havittelevat kettulauman päänahkaa. He tulevat siis jälleen meidän vieraaksemme kotihalliimme Lastikkaan 27.1.2024 Reikäpallo asetetaan kentän keskelle klo 15:00.

Olkaa kuulolla, kun Pelikenttien Sankarit tekevät tulosta!

Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368