LFT-03 päätti aikakautensa ja kauden Tallinnassa

30.05.2017

Vuonna 2011 perustettu salibandyjoukkue pelasi viimeiset ottelunsa LFT logo rinnassa Tallinnassa 19-21.5 2017. Ilmassa oli siis haikeutta kun tietty aikakausi tuli päätökseen. Joukkue pelasi Tallinnassa oman ikäluokan D1- Eliitti sarjassa. Perjantai alkuillasta vastassa oli latvialainen FBK SAC. Peli päättyi LFT ansaittuun voittoon 6-1. Myöhemmin vastaan illalla tuli tuttu  joukkue Porin Karhut, joka pelasi ikäluokan eliittisarjassa samassa lohkossa tällä kaudella.Tiukan ottelun lopputulos kirjattiin LFT:een hyväksi 3-2. Lauantaiaamuna joukkue sai vastaansa Kauniaisten GrIFK:n. Ottelu päättyi 2-2 tasapeliin vaikka saatiin rankkari ja 5-3 ylivoima pelin lopussa. Lohkon viimeinen peli oli päivällä ja vastassa latvialainen FS Masters/Ulbroka. Panosta ottelussa oli paljon. Vähintään tasapeli vaadittiin jatkopaikkaan. Pojat hoiti hienosti homman ja voitti ottelun 4-2 ja samalla varmistui lohkovoitto. Sunnuntaina välierässä vastaan asettui Hatsina Mikkelistä ja valitettavasti jouduimme poistumaan kentältä 1-4 tappion saattelemana. Näin ollen myöhemmin päivällä oli siis pronssipeli tiedossa. Vastaan asettui Espoosta Kirkkojärven Loiske, joka voitti oman lohkonsa alkusarjassa. Tämä ottelu oli alusta asti vauhdikas ja mentiin päästä päähän. Siirryimme alussa 2-0 johtoon, mutta vastustaja tuli rinnalle ja meni kertaalleen ohikin. Varsinainen trilleri päättyi varsinaisella peliajalla tasan 5-5. Tiedossa oli ratkaisu rangaistuslaukauksilla, molemmista joukkueista kolme vetäjää haki ratkaisua ja harmillisesti me jouduimme poistumaan kentältä ilman himmeintä mitalia ja näin ollen olimme turnauksen neljäs. Pelin jälkeen tunnetila herkistyi, olihan joillekin pelaajista kuitenkin viimeinen koitos tässä joukkueessa ja viimeinen ottelu kaikille LFT:een nimissä. Olisi ollu suotuisaa saada mitali matkaan mukaan, koska loppujen lopuksi pelasimme kauden parasta peliä ajoittain. Kiitos kuiteskin vielä teille kaikille pelaajille, toimihenkilöille, vanhemmille, kannattajille ja yhteistyökumppaneille ja LFT:lle tästä yhteisestä matkasta jota olemme kokeneet vuosien varrella.
Ensi kaudella pelaajat siirtyvät Riihimäelle Rss Panthersin alaisuuteen aiemmin sovitun yhteistyösopimuksen ( RSS Panthers – LFT) mukaisesti. Siirtymävaiheessa uudesta joukkueesta muodostettiin samalla yhteisjoukkue forssalaisten kanssa. Yhteisjoukkueen nimeksi tulee Panthers/Fosu. RSS Panthersilla on myös toinen -03 ikäryhmän joukkue, joka jatkaa myös tulevalla kaudella. Osa tämän ryhmän pelaajista siirtyy yhdistelmäjoukkueeseen.

Yhdistelmäjoukkue perustettiin, että tämän ikäluokan pojilla on mahdollisuus pelata kilpailukykyisessä joukkueessa. Joukkue lähtee tavoittelemaan ikäluokan C2-poikien SM-sarjapaikkaa loppukesän karsinnoista. 

30.05.2017LFT-03 päätti aikakautensa ja kauden Tallinnassa
29.01.2016LFT naisilla kotiturnaus 30.1.
27.01.20162016 Alueleirien valintoja