Kuvateksti

SEURAN UUTISIA JA TAPAHTUMIA


UUSIA RYHMIÄ PERUSTEILLA!

PERHEEN PIENIMMILLE (alle kouluikäisille)

Syyskuussa 2019 olisi tarkoitus aloittaa perhesähly sunnuntaisin klo 16.30-17.30 Elmolan salissa. Käytössä on 2/3 osa salia. 
Perhesähly on suunnattu alle kouluikäisten lapsille ja vanhemmille. Ryhmällä ei ole vetäjää vaan perheet keskenään saavat pallotella, pelailla ja viettää aikaa toisten perheiden kanssa salibandyn parissa.
Ryhmä voidaan perustaa kun saadaan vastuu henkilö/henkilöt. Tehtävään kuuluu huolehtia kerroilla, että kaikki menee ok ja olla yhteyshenkilönä seuran suuntaan. 

OTA YHTEYTTÄ lft.riikka.jalkanen@gmail.com tai 0407318839 jos olet etsimämme henkilö ja saataisiin ilmoittautuminen aloitettua.
SÄHLYKERHO 3.-6.-LUOKKALAISILLE!

Syyskussa 2019 olisi tarkoitus aloittaa sählykerho 3.-6.-luokkalaisille sunnuntaisin klo 15-16.30 Elmolan salissa.
Sählykerhossa pääpaino olisi pelaamisessa. Kilpailullisia tavoitteita tällä ryhmällä ei ole, vaan tavoite on mahdollistaa salibandyn harrastus myös niille, joita joukkuetoiminta ei kiehdo. 
Kerhosta on hyvä aloittaa harrastus ja sieltä on mahdollisuus siirtyä isomman kipinän sytyttä myös joukkueeseen pelamaan.

Ryhmä perustetaan kun saadaan vastuuhenkilö ryhmälle (18v>). Vastuuhenkilön tehtävään kuuluu ohjata ryhmää pelissä ja valvoa, että asiat sujuu kerroilla. Lapset eivät voi keskenään olla vaan aina paikalla täytyy olla vähintään yksi aikuinen valvomassa.

Jos olet etsimämme henkilö, ota yhteys niin kerron lisää ja saadaan ilmoittautuminen avattua!

lft.riikka.jalkanen@gmail.com tai 0407318839