Sählykerho 3.-6 luokkalaisille

KAUSI PÄÄTTYNYT. Kerhon jatkosta kaudella 2020-2021 tiedotetaan täällä viimeistään elokuun alussa.

Jotta kausi 2020-2021 toteutuu tarvitsee kerho vähintään kaksi ohjaajaa, jotta kerhokertoja voidaan pitää. Tarkemmat kyselyt voi lähettää lft.riikka.jalkanen@gmail.com

Sählykerho on tarkoitettu 3.-6 luokkalisille tytöille ja pojille. Kerho aloittaa toimintansa 15.9. 2019. Kerho tarkoitettu ei lft joukkuetoiminnassa oleville. Pääpaino kerhossa on pelaamisella.

Kerhon ohjaajana toimii Salla Lehtiö. Ohjaaja rinkiin saa ilmoittautua lisää henkilöitä. 

Kerhomaksu on kaudella 2019-2020 seuran jäsenmaksun verran eli 25e/kausi. Maksulappu löytyy kerhon nimenhuudon tiedostosta.

Sählykerho kokoontuu sunnuntaisin klo 15-16.30 Elmolassa. Kerhoa ei ole koulujen loma-aikoina. Sählykerho kokoontuu alustavasti huuhtikuulle saakka.

Sählykerholla on oma nimenhuuto, johon osallistuja lisätään ilmoittautumisen jälkeen.Nimenhuudossa ilmoittaudutaan kerroille ja on tarkemmin kerat jolloin ei kerhoa ole sekä julkaistaan tiedoitteet.

Ilmoittautumisen jälkeen vanhempi huolehtii käydä täyttämässä seuran tietosuoja lomakkeen. (löytyy valikosta GDPR-tietosuoja sivulta)

Huoltaja huolehtii lapselle vakuutuksen tapaturman varalle. (seuralla ei vakuutusta) 

Sählykerholaisella tulee olla suojalasit, sisäpelikengät ja oma maila. Juomapullo on hyvä olla myös. 

Ilman suojalaseja ei voi tulla kentälle!

Ennen osallistumista on hyvä tehdä ilmoittautuminen! Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta täyttämällä lomake.

ilmoittautuminen avataan elokuussa kun tiedetään jatkuuko kerho, onko ohjaajat.

Päivitetty 11.5.2020