Kuvateksti

TERVETULOA SÄHLYKERHO 14/15 SIVULLE!

KAUDELLA 2020-2021 ON TARKOITUS ALOITTAA UUSI KERHOTOIMINTA VUONNA 2014 JA 2015 SYNTYNEILLE TYTÖILLE JA POJILLE!

ENSISIJAISEN TÄRKEÄÄ OLISI LÖYTÄÄ KERHOLLE VANHEMISTA VETÄJÄT!

Seurassamme kerhojen ja joukkueiden toiminta perustuu vapaaehtoisiin vetäjiin ja valmentajiin. He ovat todella isossa roolissa tässä toiminnassa.
Seura pyrkii tukemaan aloittelevia ohjaajia. Seuralla on yhteiskäytössä säbämestari kansioita, helpottamaan treenien suunnittelua. Erilaista välineistöä on myös hankittu treenikäyttöön.

Pienten kerhotoiminta painottuu leikinomaiseen mailan ja pallon käsittelyn opetteluun sekä pienpeleihin aikuisten johdolla.
Myös sellaiset vanhemmat pystyvät toimimaan mukana ohjaajina, joilla ei omaa pelitaustaa ole. 

Pienten kerhossa on tärkeää, että vanhempia on useita kentällä avustavina ohjaajina. Rohkeasti mukaan kentälle!

JOS KIINNOSTUIT VETÄJÄN ROOLISTA voit ottaa yhteyttä Riikkaan (lft.riikka.jalkanen@gmail.com tai 0407318839, jos en vastaa laita viestiä) ja kysyä tarvittaessa lisää. Tärkeää olisi saada tietoon vetäjät (vähintää 2-3) elokuuhun mennessä, jotta kerho voidaan aloittaa!

Sählykerho olisi tarkoitus aloittaa syyskuun alussa 2020

Ilmoittautuminen avaantuu toukokuussa. Jos vetäjät saadaan elokuuhun mennessä, niin toiminta aloitetaan viimeistään syyskuun alussa.

KERHO MAKSAA SEURAN JÄSENMAKSUN VERRAN eli 25e kausi (sisältää syys- ja kevät kauden!
Maksutietolomake avataan tälle sivulle syksyllä.

Lapsi voi käydä 2-3 kertaa kokeilemassa ennen päätöstä aloituksesta kerhossa. Kuitenkin on hyvä olla ennen kerhokerralle tulemista yhteydessä vetäjään. Yhteystiedot tarkentuu elokuussa.

Kerho tulee olemaan sunnuntaisin. Aika tarkentuu elokuussa.

Tälle sivulle päivitetään tilanne elokuun alussa ja ilmoitetaan tarkempi aloitusajankohta sekä treeniaika! 


KERHOLAINEN TARVITSEE OMAT SISÄPELIKENGÄT, MAILAN JA SUOJALASIT. (joitain suojalaseja ja pari pientä mailaa on lainata tarvittaessa kokeilu kerralle) sekä JUOMAPULLON.

LAPSELLA TULEE OLLA OMA VAKUUTUS TAPATURMAN VARALLE! 


Kerholla tulee olemaan käytössä nimenhuuto. Nimenhuutoon lisätään kerholaiset vanhemman sähköpostin avulla. Nimenhuutoon kerholainen lisätään kun ilmoittautumislomake on täytetty. Nimenhuudossa ilmoittaudutaan kerhokerroille ja se tulee olemaan kerhon sisäinen viestintäkanava.

ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA VOI ILMOITTAUTUA MUKAAN KERHOON. Lomakkeen kautta voi myös ilmoittautua vetäjäksi / avustavaksi vetäjäksi!sivu luotu 11.5.2020