Kuvateksti

TERVETULOA SEURAN NUORIMPIEN SÄHLYKERHOLAISTEN SIVULLE!

KAUDELLA 2021-2022 aloittaa sählykerho, joka on tarkoitettu vuosina -15 -16 ja -17 syntyneille tytöille ja pojille.

Olemme saaneet aktiivisen vanhemman vastuuhenkilöksi tälle sählykerholle, joten kerho aloittaa toimintansa 12.9.2021. Varsinkin toiminnan alkaessa, on hyvä, että vanhemmat ovat aktiivisesti avustamassa kentällä/kentän laidalla.

Seurassamme kerhojen ja joukkueiden toiminta perustuu vapaaehtoisiin vetäjiin ja valmentajiin. He ovat todella isossa roolissa tässä toiminnassa.
Seura pyrkii tukemaan aloittelevia ohjaajia. Seuralla on yhteiskäytössä säbämestari kansioita, helpottamaan treenien suunnittelua. Erilaista välineistöä on myös hankittu treenikäyttöön.

Pienten kerhotoiminta painottuu leikinomaiseen mailan ja pallon käsittelyn opetteluun sekä pienpeleihin aikuisten johdolla ja yhdessä aikuisten kanssa.
Myös sellaiset vanhemmat pystyvät toimimaan mukana ohjaajina, joilla ei omaa pelitaustaa ole.  

Pienten kerhossa on tärkeää, että vanhempia on useita kentällä avustavina ohjaajina. Rohkeasti mukaan kentälle!

SÄHLYKERHO ALOITTAA sunnuntaina 12.9.2021


KERHO MAKSAA SEURAN JÄSENMAKSUN VERRAN eli 25e kausi (sisältää syys- ja kevät kauden!
Maksulasku tulee syksyn aikana kerhon nimenhuutoon tiedostoon.

Lapsi voi käydä 2-3 kertaa kokeilemassa ennen päätöstä aloituksesta kerhossa. Kuitenkin ennen aloittamista tulee tehdä ilmoittautuminen.

Kerho kokoontuu sunnuntaisin Elmolassa klo 12-13. 
KERHOLAINEN TARVITSEE OMAT SISÄPELIKENGÄT, MAILAN JA SUOJALASIT. (joitain suojalaseja ja pari pientä mailaa on lainata tarvittaessa kokeilu kerralle) sekä JUOMAPULLON.

LAPSELLA TULEE OLLA OMA VAKUUTUS TAPATURMAN VARALLE! 


Kerholla tulee olemaan käytössä nimenhuuto. Nimenhuutoon lisätään kerholaiset vanhemman sähköpostin avulla. Nimenhuutoon kerholainen lisätään kun ilmoittautumislomake on täytetty. Nimenhuudossa ilmoittaudutaan kerhokerroille ja se tulee olemaan kerhon sisäinen viestintäkanava.

lisätietoja voi kysellä lft.riikka.jalkanen@gmail.com tai 0407318839 (WA / signal viestit mieluiten tai jätä soittopyyntö)


KERHON ALOITUKSEEN / toimintaan VOI VAIKUTTAA MAHDOLLISET KORONA RAJOITTEET. Seura seuraa kunnan / sairaanhoitopiirin ja salibandyliiton ohjeistuksia.

sivu päivitetty 27.8.2021