PERHESÄHLY alle kouluikäisille

Syyskuussa alkaa perhesähly, joka tarkoitettu alle kouluikäisille ja heidän vanhemmille.

Kerho aloittaa sunnuntaina 22.9. jos ilmoittautuneita perheitä on.

Perhesähly kokoontuu Elmolassa sunnuntaisin klo 16.30-17.30 Salista perhesählyn käytössä 2/3 osa salia.

Perhesähly maksaa kaudella 2019-2020 seuran jäsenmaksun verran eli 25e/lapsi/kausi Jos perheessä enemmän kuin 2 LFT ssä harrastavaa, kannattaa maksaa perhejäsenmaksu 60e/perhe. 

Maksuista saa tarkemman ohjeistuksen nimenhuudossa sekä sinne tulee myös maksulappu tiedostoon.

Perhesählyn ideana on, että perheen pienimmät pääsevät tutustumaan mailaan ja palloon sekä samalla perhe saa viettää aikaa yhteisen harrastuksen parissa. Perheet saavat keskenään kerroilla sopia ottavatko jotain pientä ohjattua ja pelailevatko tai tekevätkö jonkun taitoradan. Vastuuperheelle seura luovuttaa avaimen seuran häkkivarastoon, jossa tarpeellisia välineitä esim. taitoradan tekoon.

Perhesählylle luodaan oma nimenhuutosivu, jossa perheet voi ilmoittautua kerroille ja viestiä keskenään. Perhesähly ei kokoonnu koulujen loma-aikoina. Alustavasti perhekerho kokoontuu huhtikuulle saakka.

Vanhemmat huolehtivat lasten vakuutuksesta tapaturman varalta. (seuralla ei ole vakuutusta)

Lapsilla pakollista olla suojalasit. Lisäksi oma maila ja juomapullo. Sisäpelikenkien käyttöä suositellaan, mutta tossutkin suojaavat hieman varpaita.

Ennen kerroille tuloa on hyvä tehdä ilmoittautuminen alla olvan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen pitäisi täyttää seuran tietosuojalomake (löytyy valikosta GDPR-tietosuoja sivulta)

ILMOITTAUTUMINEN PERHESÄHLYYN

sisua päivitetty 26.8.2019