Kuvateksti

TERVETULOA LFT 11 joukkueen sivulle!


Kaudella 2020-2021 joukkue treenaa Elmolassa tiistaisin klo 16.50-18 ja sunnuntaisin klo 15-16.30.
 

Kaudella joukkue hakee pelikokemusta yksittäisistä turnauksista sekä lähialueen joukkueiden kanssa pelatuista harkkapeleistä.

Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille. Joukkueeseen otetaan mukaan 2011 syntyneitä ( sekä 2012 syntyneitä) tyttöjä ja poikia. Aiempaa pelikokemusta ei tarvitse olla, tervetuloa kokeilemaan!

Joukkue on siis erottautunut omaksi joukkueeksi kaudella 2020-2021, joten toimiakseen joukkue tarvitsee myös lisää toimihenkilöitä! Tällä hetkellä on kaksi vanhempaa valmennusringissä. Ilmoittautumisen yhteydessä on vaihtoehdot joista voi ilmoittaa kiinnostuksensa toimihenkilöksi, kiitos! Vetäjäksi kiinnostuneet ja apukädet perehdytetään ja tämä myös antoisaa puuhaa, kannattaa tulla rohkeasti mukaan kokeilemaan.


Nimenhuuto tulee olemaan joukkueen pääasiallinen viestintäkanava. Nimenhuutoon lisätään jokainen pelaaja ilmoittautumisen jälkeen. Siellä näkyy treenikerrat ja mahdolliset peruuntumiset sekä sienne laitetaan tiedotteet.

Uudet pelaajat ottavat joukueeseen yhteyttä aina ennen treeneihin tuloa joko täyttämällä lomake tai ottamalla yhteyshenkilöön yhteys.

PELAAJA TARVITSEE OMAN MAILAN, SISÄPELIKENGÄT JA SUOJALASIT. ilman suojalaseja ei voi osallistua treeneihin!
PELAAJALLA TULEE OLLA OMAVAKUUTUS TAPATURMAN VARALLE!ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA VOI ILMOITTAUTUA JOUKKUEESEEN TAI LÄHETTÄÄ KYSYMYKSEN/YHTEYDENOTTOPYYNNÖN!

Voit myös ottaa yhteyttä s.postilla lft.riikka.jalkanen@gmail.com tai 0407318839
sivua päivitetty 10.9.2020