Kuvateksti

TERVETULOA LFT 11/12 joukkueen sivulle!


Harjoitusajat kaudella 2021-2022:

  • tiistaisin klo 16.50-18
  • sunnuntaisin klo 14.45-16.15
 Paikka: Elmolan liikuntahalli (Opintie 2-4)

Syyskausi: 5.9. - 14.12.

Kaudella joukkue hakee pelikokemusta yksittäisistä turnauksista sekä lähialueen joukkueiden kanssa pelatuista harkkapeleistä.

Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille. Joukkueeseen otetaan mukaan 2011-2012 syntyneitä tyttöjä ja poikia. Aiempaa pelikokemusta ei tarvitse olla, tervetuloa kokeilemaan!

Joukkue on yhdistynyt 2012 joukkueen kanssa syksyllä 2021, joten toimiakseen joukkue tarvitsee myös lisää toimihenkilöitä! Tällä hetkellä on kolme vanhempaa valmennusringissä. Ilmoittautumisen yhteydessä on vaihtoehdot joista voi ilmoittaa kiinnostuksensa toimihenkilöksi, Kiitos! Vetäjäksi kiinnostuneet ja apukädet perehdytetään ja tämä myös antoisaa puuhaa, kannattaa tulla rohkeasti mukaan kokeilemaan.


Nimenhuuto tulee olemaan joukkueen pääasiallinen viestintäkanava. Nimenhuutoon lisätään jokainen pelaaja ilmoittautumisen jälkeen. Siellä näkyy treenikerrat ja mahdolliset peruuntumiset sekä sienne laitetaan tiedotteet.

Uudet pelaajat ottavat joukkueeseen yhteyttä aina ennen treeneihin tuloa, joko täyttämällä lomake tai ottamalla yhteyshenkilöön yhteys.

Mukaan pelaaja tarvitsee oman mailan, sisäpelikengät ja suojalasit. Kentällä ei voi olla ilman suojalaseja. Pelaajalle tulee huolehtia omavakuutus tapaturmien varalle.


ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA VOI ILMOITTAUTUA JOUKKUEESEEN TAI LÄHETTÄÄ KYSYMYKSEN/YHTEYDENOTTOPYYNNÖN!
Voit myös ottaa yhteyttä s.postilla satusuomalainen@gmail.comsivua päivitetty 27.8.2021