Kuvateksti

TERVETULOA LFT 11 joukkueen sivulle!

 

Kaudelle 2020-2021 lft 11 joukkue erkaantuu lft 10 joukkueesta omaksi joukkueeksi.

 
LFT 11 joukkue hakee mukaan uusia pelaajia ja toimihenkilöitä! 

Joukkue ilmoittautuu kaudella 2020-2021 Salibandyliiton järjestämään sarjatoimintaan sisä-suomen alueella eli ilmoittaudumme F1 haastajasarjaan. 

Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille. Joukkueeseen otetaan mukaan 2011 syntyneitä ( sekä 2012 syntyneitä) tyttöjä ja poikia.

Joukkue on siis erottautunut omaksi joukkueeksi kaudella 2020-2021, joten toimiakseen joukkue tarvitsee myös lisää toimihenkilöitä! Tällä hetkellä on kaksi vanhempaa valmennusringissä. Ilmoittautumisen yhteydessä on vaihtoehdot joista voi ilmoittaa kiinnostuksensa toimihenkilöksi, kiitos!

Sivuille päivitetään viimeistään elokuun alussa tarkemmat tiedot joukkueesta esim. JoJon yhteystiedot, TREENIAJAT ja sarjaan liittyvää infoa.
Nimenhuuto tulee olemaan joukkueen pääasiallinen viestintäkanava. Nimenhuutoon lisätään jokainen pelaaja ilmoittautumisen jälkeen. 

Uudet pelaajat ottavat joukueeseen yhteyttä aina ennen treeneihin tuloa joko täyttämällä lomake tai ottamalla yhteyshenkilöön yhteys.

PELAAJA TARVITSEE OMAN MAILAN, SISÄPELIKENGÄT JA SUOJALASIT. ilman suojalaseja ei voi osallistua treeneihin!
PELAAJALLA TULEE OLLA OMAVAKUUTUS TAPATURMAN VARALLE!
Liiton pelejä pelaavilta vaaditaan pelipassin hankinta, sen mukana voi ostaa myös pohjolavakuutuksen. (näistä saa tarkemmin tietoa kun liittynyt joukkueeseen)

ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA VOI ILMOITTAUTUA JOUKKUEESEEN TAI LÄHETTÄÄ KYSYMYKSEN/YHTEYDENOTTOPYYNNÖN!

Voit myös ottaa yhteyttä s.postilla lft.riikka.jalkanen@gmail.com tai 0407318839
sivua päivitetty 11.5.2020