LäySä vahvistuu kolmella pelaajalla!
LFT Miesten EdustusJulkaistu: 18.06.2023 12.52

LäySä vahvistuu kolmella pelaajalla!

LäySä on tehnyt kesän alkuun kolme pelaajasopimusta.

NICO MATILAINEN

Nico on pelannut viimevuodet Panttereissa aivan käsittämättömällä tasolla. Pörssivoittoja tullut tänä aikana eri sarjoissa ja mukaan mahtuu myös kausi liigassa. Liigassa Nico pelasi 25 ottelua tehopistein 15+7. Kaudella 2022 - 2023 tuli pistepörssin voitto Suomisarjan B-lohkossa tehopistein 25+26. Nico palaa Läysään parhaassa iässä ja on todella motivoitunut nostamaan Läysän uudelle tasolle.

Nicon elämässä on tapahtunut myös salibandya huomattavasti tärkämpi asia ja koko LFT yhteisö onnittelee Nicoa perheineen esikoisen syntymästä 🧡


MARCUS MATILAINEN

Mace on tuttu Läysästä aiemilta vuosilta, mutta on pelannut viimekaudet Pantherssissa Riihimäellä Suomisarjaa piste per peli tahdilla. Mace on Läysään todella kova vahvistus ja pystyy pelaamaan sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Mace tulee varmasti auttamaan Läysän nousua kohti kirkkaampia valoja.


JOONAS MÄKELÄ

Joonas on kolmas paluumuuttaja Panttereista Läysään ja on todella kova vahvistus Läysän puolustuspäähän. Joonas on työteliäs, nopea, fyysinen ja kaikinpuolin tunnollinen joukkuepelaaja. Upeeta nähdä Joonas taas Läysän oranssissa paidassa.


Tervetuloa takaisin oranssiin Nico, Marcus ja Joonas! Lisää pelaajajulkistuksia kesän aikana, pysy kuulolla!

Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368